Adress:

Värderingsinstitutet Norra AB
Granitvägen 15, 826 34 Söderhamn

Frågor?

info@fastighetsvarde.se

Telefon:

026-10 29 04

 

 

OM VÄRDERINGSINSTITUTET NORRA AB - Fastighetsvärderingar Bostadsvärderingar

Om företaget

omGrunden till företaget etablerades 1993 när Sparbankens värderingsinstitut övergick till verksamhet i ett antal privata företag. I Hälsingland drevs verksamheten av Åke Larsson och i Gävle Jan Jansson med fastighetsvärderings- och besiktningsverksamhet.

2008

2008 förvärvades verksamheten i Hälsingland och Västernorrland av Malin Åhman. Malin är civilingenjör, lantmätare med inriktning fastighetsekonomi från KTH och har en yrkesbakgrund inom fastighetsinformation och fastighetsförvaltning, bl. a som teknisk chef på Söderhamns kommun. Malin är sedan 2011 av Samhällsbyggarna auktoriserad fastighetsvärderare.

2012

2012 utökades företaget genom förvärv av verksamheten i Gävle och Gästrikland, Dalarna och Uppland med omnejd och vi välkomnade Marie Sundman till kontoret!

2014

2014 växer vi vidare med ytterligare en fastighetsvärderare, Malin von Sicard, placerad i nya lokaler på Esplanaden 10 i Sundsvall. Malin är civilingenjör, lantmätare med inriktning fastighetsekonomi från KTH och har arbetat i kommunal verksamhet med bl a exploaterings- och planfrågor.

December 2014 utökade vi ytterligare, nu till kontoret på Upplandsgatan 6 i Gävle med Rolf Danö. Rolf har under många år arbetat med fastighetsvärdering inom Swedbanks centrala avdelning inom området Gävle, Dalarna med kringområde.

2015

Vårt senaste tillskott är Roger Sandling till vårt kontor i Luleå. Roger är civilekonom från Luleå tekniska universitet och har en bakgrund inom revisionsbranchen men har de senaste 14 åren arbetat inom fastighetssektorn och i synnerhet bostadsrättsområdet.

2016

Vi utökar Gävlekontoret med Emil Larsson, utbildad fastighetsmäklare och vidareutbildad med Filosofie kandidatexamen och Ekonomie kandidatexamen i företagsekonomi. Han har tidigare arbetat som bl a mäklare och arbetar nu efter vidareutbildning som fastighetsvärderare på vårt kontor i Gävle.

Fr. o. m 1 december 2016 är Malin von Sicard auktoriserad fastighetsvärderare.

2017

Vi flyttar kontoret från Esplanaden till Färjevägen 31, Alnö.